Bij het maken van een website komt veel kijken. Om een zo goed mogelijke service te verlenen levert Rooijakkersnet een zo compleet mogelijk pakket aan diensten. Voorop staat uiteraard de klant. In goed onderling overleg gaan we aan het werk, zodat er geen verrassingen ontstaan. En kan iets niet, dan hoort u dat ook.
 

Webdesign

U wilt uw bedrijf of uzelf presenteren op het internet. Wij helpen u verder met het ontwerp en realisatie van uw eigen website. Heeft u al een ontwerp, ook dan zorgen wij voor het uitwerken van het ontwerp. U krijgt een oprecht en open advies over uw plannen, zodat u de website krijgt, waar u tevreden mee bent.

Webonderhoud

U heeft misschien al een website, maar geen tijd om hem te onderhouden? Geen probleem! Wij doen dat graag voor u, en altijd na goed overleg.

WordPress

U heeft (of wilt) een WordPress website en herkent uzelf in deze situatie :
stressed woman behind laptop
Rooijakkersnet biedt de mogelijkheid om u te helpen met technische ondersteuning om uw site de 'look' te geven die u wilt.

Direct Marketing

Rooijakkersnet verzorgt creatieve en functionele support voor bedrijven en instellingen die gebruik maken van de Direct Marketing oplossingen van o.a. TargetEveryOne en PLS2MY.
 

IT Services

Rooijakkersnet verleend IT Services op het gebied van ontwikkeling, integratie en migratie van proces automatisering. U wilt uw produktie direct koppelen aan uw (Oracle) database ? Wij hebben ruime ervaring in het koppelen van diverse systemen door integratie via XML. Denk hierbij aan het migreren van bijvoorbeeld systemen op de bedrijfsvloer, naar web based systemen, (Oracle) database gestuurd.